Kevennä oloasi ja laihdu pysyvästi

Haluatko sinä karistaa kiloja ja laihtua pysyvästi? Oletko kyllästynyt siihen, että vaatteesi kiristävät vyötäröltä? Koetko arjessasi väsymystä ja haluaisit olla energisempi? Haluaisitko karistaa muutaman kilon, keventää oloasi ja saada energisemmän arjen? Oletko miettinyt elämäntaparemonttia, mutta et oikein tiedä, kuinka pääsisit alkuun?

Jos vastasit johonkin näistä kyllä, tämä kurssi on juuri sinulle! Saat kurssilla selkeät ohjeet ja opit siihen, kuinka laihdut pysyvästi ja saat näkyviä tuloksia jo kolmessa viikossa, kurssin aikana.

Tämä kurssi on sinulle, jos:

  • Haluat pudottaa painoa pysyvästi
  • Haluat oppia nauttimaan liikunnasta 
  • Haluat oppia terveelliset ruokailutottumukset
  • Haluat päästä eroon turvotuksesta
  • Jos olet sokerikoukussa ja haluat irti siitä
Sari Salomaa on fysioterapeutti, ravitsemusneuvoja ja liikunnanohjaaja. Sarin opeilla laihdut pysyvasti
”Hei! Olen Sari, asiantuntijafysioterapeutti, ravitsemusneuvoja ja liikunnanohjaaja. Olen ohjannut satoja asiakkaita kohti terveellisempää elämää”

Olen auttanut jo satoja asiakkaita pysyvässä painonpudotuksessa ja elämäntaparemontin toteuttamisessa. Olen ollut ravitsemusneuvoja 10 -vuotta ja opetan terveellisiä ruokailutottumuksia, joiden avulla voit laihtua pysyvästi ja saavuttaa toivomasi muutoksen! 

Ravitsemuksen opettamisen lisäksi olen urani aikana ohjannut ihmisiä liikunnan parissa vuosikymmeniä. Olen ohjannut Kelan kuntoutuskursseja, circuittreenejä, pilatesta, hotpilatesta, kahvakuulatreenejä, aerobic treenejä, kuntosaliryhmiä sekä laatinut asiakkaille yksilöllisiä fysiovalmennuksia. Voin tarjota sinulle toimivat treeniohjeet rasvanpolttoon sekä kunnon kohotukseen, olipa lähtötasosi millainen tahansa!

Kevenna oloasi ja laihdu pysyvasti kurssilla saat toimivat ohjeet elamantapamuutokseen

Kurssilla saat tehokkaat ja helpot ohjeet säännölliseen liikuntaan, joka auttaa sinua rasvanpoltossa. Opit kurssilla monipuolisesti tehokkaita perusharjoitteita ja voit soveltaa treenejä oman kuntotasosi mukaan! Kurssi sopii sinulle, vaikka et olisi vielä lainkaan tottunut harrastamaan liikuntaa arjessasi. Voit lähteä liikkeelle lempeästi, mutta halutessasi voit kurssin tarjoamilla ohjeilla treenata myös kovemmalla intensiteetillä. Kurssi sopii sinullekin, joka harrastat jo liikuntaa, mutta et ole onnistunut karistamaan kiloja toivomallasi tavalla.

Selkeät ja kokonaisvaltaiset ohjeet, joilla laihdut pysyvästi

Kurssi opettaa sinulle liikunnan iloa ja kehittää kuntoasi, mutta lisäksi opit kurssin aikana oikeanlaisen ruokailurytmin ja saat tärkeää tietoa terveellisestä ravitsemuksesta, joka auttaa sinua rasvanpoltossa ja antaa energiaa arkeen. Kurssi opettaa sinulle, kuinka koostat terveellisiä ja maukkaita annoskokonaisuuksia ja opit tasapainottamaan energiansaantiasi. Saat avaimet hyvään alkuun, josta sinun on helppo jatkaa.

Ravitsemus on erittäin keskeisessä roolissa onnistuneessa painonpudotuksessa ja elämäntaparemontissa! Et pysty saavuttamaan pysyviä tuloksia painonpudotuksessa tai elämäntaparemontissa ainoastaan lisäämällä liikuntaa ja liikunnan intensiteettiä. Sinun on osattava huolehtia tasapainoisesta energiansaannista sekä osattava koostaa oikeanlaisia ateriakokonaisuuksia. Kurssi antaa sinulle kaiken tarvittavan tiedon ravitsemuksesta ja opit, kuinka sinun tulee syödä karistaaksesi kiloja. Lupaan kuitenkin, että tällä kurssilla et ole nälkäinen! Opit, kuinka säännöstellä omaa energiansaantia ja syödä terveellisesti.

Monipuolisella ja terveellisella ruokavaliolla voit toteuttaa elamantaparemontin onnistuneesti ja laihtua pysyvasti

Monipuolinen ja terveellinen ruoka myös antaa sinulle energiaa arkeen ja vaikuttaa hyvinvointiisi kokonaisvaltaisesti! Opit kurssilla kaiken oleellisen ruoasta ja ravitsemuksesta ja saat valmiudet syödä terveellisesti myös kurssin päättymisen jälkeen.

Näet varmasti tuloksia ja huomaat eron kehossasi jo kurssin aikana! Pääset eroon turvotuksesta, turhasta napostelusta ja irti sokerikoukusta. Monet asiakkaistani ovat jo kurssin aikana onnistuneet keventämään useita kiloja ja he ovat olleet todella tyytyväisiä jo kurssin aikana saamiinsa tuloksiin!

Saat tällä kurssilla valmiudet halutessasi keventää oloasi myös kurssin päättymisen jälkeen. Sinä voit saavuttaa oman tavoitteesi, olipa se pudottaa viisi-, viisitoista-, tai kolmekymmentä kiloa! Sinä pystyt siihen ja saat minulta selkeät sekä todistetusti toimivat ohjeet. Sinun tehtäväksesi jää noudattaa ohjeita askel askeleelta ja jatkaa kurssin viitoittamalla tiellä eteenpäin, jos tavoittelet suurta painonpudotusta. Kaikki kurssimateriaali jää käyttöösi ja voit palata siihen milloin tahansa, myös kurssin suorittamisen jälkeen!

Katso, millaisia tuloksia muut ovat saaneet tämän kurssin avulla jo kolmessa viikossa!

Haluatko sinä laihtua pysyvästi ja voida paremmin?

Tule mukaan kurssille! Kolmen viikon kurssilla opit, miten kevennät oloasi pysyvästi ja saat avaimet energiseen ja hyvinvoivaan arkeen. Et tarvitse kurssin suorittamiseen salikorttia tai treenivälineitä, vaan voit tehdä harjoitteet oman kehon painolla. Halutessasi voit myös yhdistää treeneihin lisäpainoja tai poimia kurssilta vinkkejä salitreenisi tehostamiseen.  

Saat selkeät ohjeet ja opit myös ruokavalion oikeanlaiseen koostamiseen ja terveellisten ruokailutottumuksien omaksumiseen! Sinun tarvitsee vain noudattaa kurssin ohjeita. Kurssilla saat tarvittavat tiedot, taidot ja konkreettiset metodit, joilla saavutat haluamasi muutoksen. Oletko valmis panostamaan omaan hyvinvointiisi? Haluatko energisemmän arjen ja kevyemmän kehon? 

Sinulla ei ole mitään hävittävää! Jos et huomaa kurssin aikana positiivista muutosta kehossasi, palautan sinulle kurssimaksun kokonaisuudessaan, koska kursseillani on 100% tyytyväisyystakuu!

Tule mukaan kurssille ja aloita matka kohti kevyempää kehoa ja energisempää arkea nyt vain 60 €

Kurssin kaikki materiaali jää käyttöösi myös kurssin jälkeen ja voit palata siihen koska tahansa!