Verkkokurssit

Sari Salomaa, selkakivun hoitoon erikoistunut CFT-fysioterapeutti

Apua selkäkipuun – Vapauta selkäsi kivusta ja jännityksestä -kurssi

Oletko kärsinyt selkäkivusta jo pitkään? Ehkä useita vuosia jopa? Olet ehkä jo kokeillut erilaisia jumppaliikkeitä, joogannut, harrastanut pilatesta, treenannut keskivartalon lihaksia vahvistaaksesi niitä, käynyt hierojalla säännöllisesti, syönyt kipulääkkeitä, saanut erilaisia injektioita tai jopa ollut selkäleikkauksessa?

Tuntuuko sinusta, että olet jo tehnyt kaiken voitavasi päästäksesi eroon selkäkivusta, mutta et ole saanut mistään tuloksellista pysyvää apua selkäkipuun?

Voin auttaa sinua!

Keskivartalo kuntoon -kurssi

Keskivartalo kuntoon -kurssi

Haluatko ryhdikkäämmän olemuksen ja solakamman vyötärön? Onko vatsan seudulle kertynyt ylimääräistä ja haluaisit eroon siitä? Väsyykö keskivartalo helposti arjen askareissa tai urheillessa? Tuntuuko keskivartalossa ohimenevää särkyä rasituksen jälkeen, tai jopa kipua arkisten askareiden lomassa? Onko sinulla haasteita kehon liikkuvuudessa? Oletko hiljattain synnyttänyt ja haluaisit vahvistaa keskivartaloasi synnytyksen jälkeen?

Jos vastasit mihinkään näistä myöntävästi, jatka lukemista!

Asiantuntijafysioterapeutti Sari Salomaa auttaa ihmisia, joilla on niska jumissa

Niska jumissa? Apua niska-hartiaseudun kipuun

Onko sinulla niska jumissa jatkuvasti? Särkyä hartioissa ja niskan seudulla? Oletko yrittänyt venytellä ja käynyt hierottavana, mutta nämä helpottavat kipua korkeintaan hetkeksi? Oletko kyllästynyt jatkuvaan niska – hartiakipuun ja haluat eroon siitä, mutta et oikein tiedä, miten? 

Tiesitkö, että yli 30-vuotiaista suomalaisista lähes 40% kokee niskakipua kuukausittain? Vaiva on inhottava ja yleinen, mutta sinä voit päästä eroon siitä!

Kehonhuoltoa kauniissa Santorinin maisemissa – Kehonhuolto auttaa sinua jaksamaan paremmin!

Kehonhuoltoa kauniissa Santorinin maisemissa – Kehonhuolto auttaa sinua jaksamaan paremmin!

Onko elämäsi hektistä ja stressaavaa? Treenaatko aktiivisesti ja kovaa? Teetkö raskasta fyysistä työtä, tai ehkä vaativaa asiantuntijatyötä näyttöpäätteen äärellä? Onko sinun joskus vaikeaa nukahtaa iltaisin, tai heräiletkö yöllä? Koetko levottomuutta ja rauhattomuutta? Tuntuuko kehosi jäykältä ja jännittyneeltä ja lihaksesi tuntuvat kireiltä?

Jos vastasit mihinkään näistä, tai useampiin kohtiin myöntävästi, kehonhuollon rutiinien omaksuminen auttaa sinua!

Juoksu metsässä

Kevennä oloasi ja laihdu pysyvästi

Haluatko sinä karistaa kiloja ja laihtua pysyvästi? Oletko kyllästynyt siihen, että vaatteesi kiristävät vyötäröltä? Koetko arjessasi väsymystä ja haluaisit olla energisempi? Haluaisitko karistaa muutaman kilon, keventää oloasi ja saada energisemmän arjen? Oletko miettinyt elämäntaparemonttia, mutta et oikein tiedä, kuinka pääsisit alkuun?

Jos vastasit johonkin näistä kyllä, tämä kurssi on juuri sinulle!

Long covid hoito Pacing menetelmalla tuottaa hyviä tuloksia

Onko sinulla pitkittynyt Korona? Long Covid hoito Pacing-menetelmällä auttaa!

Onko sinulla ollut pitkittyneitä oireita Koronaan sairastumisen jälkeen ja mietit, voiko Long Covidia hoitaa jotenkin? Oletko Koronaan sairastumisen jälkeen kärsinyt univaikeuksista, kokenut aloitekyvyttömyyttä, aaltoilevaa uupumusta ja kovaa väsymyksen tunnetta, lihas- ja nivelkipuja, kärsinyt päänsärystä, tai hikoillut poikkeuksellisen paljon? Onko kykysi kestää rasitusta alhaisempi, kuin ennen Koronaan sairastumista? Onko sinulla ollut vielä Koronan pahimman vaiheen jälkeenkin haju- ja makuaistin toiminnan häiriöitä?