Haluatko apua selkäkipuun henkilökohtaisilla ohjeilla ja juuri sinulle räätälöidyt metodit?

Vapauta selkäsi kivusta ja jännityksestä Premiumkurssi järjestetään jälleen. Otan tähän neljä asiakasta henkilökohtaiseen ohjaukseeni kerralla! Nyt sinulla on tilaisuus saada henkilökohtaista ohjausta minulta selkäkipusi kuntoutukseen, sillä olen luonut peruskurssin rinnalle henkilökohtaista ohjausta sisältävän Premiumkurssin. Premiumkurssi sisältää henkilökohtaisen puhelun tai videopuhelun kanssani! Keskustelen kanssasi kurssin alussa. Saat kertoa tarinasi ja esittää minulle kysymyksiä, minkä jälkeen annan sinulle räätälöidyt ohjeet kurssin suorittamiseen. Olen tukenasi aina tarvittaessa myös kurssin aikana ja tsemppaan sinua eteen päin! Tämä kurssi antaa sinulle varmasti turvallisuuden tunteen siitä, että olet hyvissä käsissä. Kurssi sopii eritysesti sinulle, jolla on pitkäkipuhistoria, pelkoja ja varovaisuutta selkäsi kanssa.

Toimi nopeasti, otan kurssille vain neljä nopeinta tällä kertaa!

Premiumkurssilla pääset kuntouttamaan selkääsi tutkitusti toimivilla CFT-fysioterapian opeilla ja saat henkilökohtaista ohjausta kurssin suorittamiseen. Olisiko nyt sinun aikasi kokea, miltä tuntuu saada kokonaisvaltaista apua selkäkipuun asiantuntijafysioterapeutin henkilökohtaisessa ohjauksessa?

Premiumkurssilla voit kysyä minulta mitä tahansa! Peruskurssi antaa sinulle erinomaiset valmiudet kuntouttaa selkäsi itsenäisesti ja myös peruskurssin aikana saat minuun yhteyden tarvittaessa. Premiumkurssilla saat tukea ja tsemppiä kurssin suorittamiseen askel askeleelta sekä henkilökohtaisesti juuri sinulle parhaiten soveltuvat metodit oman selän kuntoutukseen CFT-fysioterapian opeilla.

Koska tuon Premiumkurssin myyntiin nyt ensimmäistä kertaa, tarjoan kuudelle ensimmäiselle pilottiasiakkaalle mahdollisuuden saada henkilökohtaisesti räätälöidyn kurssin erittäin edullisesti. CFT-fysioterapian metodeihin ja oppeihin tutustuneet asiantuntijalääkärit ovat sanoneet minulle, että voisin pyytää yli 400 € henkilökohtaisesti räätälöidystä CFT-metodeihin perustuvasta kurssisisällöstä. Pilottivaiheessa kuitenkin pääset mukaan nyt edullisesti.

Haluatko sinä saada apua selkäkipuun henkilökohtaisilla ohjeillani?

Tarjoan neljälle ensimmäiselle Premium kurssiasiakkaalleni mahdollisuuden päästä mukaan uudelle Premium kurssille nyt vain 179,90 €. Saat henkilökohtaisesti räätälöidyn tutkitusti tulokselliseen CFT-fysioterapiaan pohjautuvan kurssisisällön nyt huippuedullisesti! Vastineeksi toivon sinulta, että kirjoitat minulle kurssista palautteen, jonka saan julkaista toki ilman henkilötietoja.

Mikäli valitset Premium kurssin, olen henkilökohtaisesti mukana matkallasi kohti kivutonta arkea! 

Myös tällä kurssilla on 100% tyytyväisyystakuu ja palautan sinulle kurssimaksun, jos et ohjauksessani löydä kivuttomampaa arkea ja saa selkääsi kipuja hyvään suuntaan!

Premium kurssille on rajattu määrä paikkoja ja voin ottaa kurssille vain kuusi asiakasta, joita ohjaan henkilökohtaisesti. Oletko sinä yksi heistä? Voit laittaa minulle, vaikka heti sähköpostia kiinnostuksesta niin voimme sopia puhelinajan.

Haluatko sinä henkilökohtaista apua selkäkipuun ja käyttöösi keinot, joilla voit kuntouttaa selkäsi pysyvästi?

Tarjoan sinulle tätä mahdollisuutta nyt erittäin edulliseen hintaan! Saat ostaessasi Premiun kurssin (päivämäärä) mennessä bonuksena ilmaiseksi myös Kehonhuoltoa Santorinilla kurssin! (arvo 59 €). Nyt kannattaa siis toimia nopeasti! Kehonhuollon kurssilla saat monipuoliset ohjeet kehonhuoltoon, joka tukee myös selän kuntoutumista- ja hyvinvointia. Opit kurssilla kehosi- ja mielesi rentouttamista ja saat toimivat rutiinit kokonaisvaltaiseen kehonhuoltoon. Nähdäänkö kursseilla? Tule mukaan!