Apua selkäkipuun – Vapauta selkäsi kivusta ja jännityksestä

Haluatko saada apua selkäkipuun ja päästä eroon kivusta?

Oletko kärsinyt pitkäaikaisesta selkäkivusta, johon mikään ei tunnu auttavan? Haluan tarjota sinulle apua selkäkipuun ja tutkitusti toimivat ohjeet selän kuntoutukseen! Kärsin itse useita vuosia tuskallisesta kroonisesta selkäkivusta, joka rajoitti elämääni. Tiedän todella hyvin, miltä sinusta tuntuu, jos kärsit selkäkivusta, joka on tuskallisen voimakasta ja iskee aina uudelleen!

Haluatko saada apua selkakipuun ja paasta eroon kivusta pysyvasti?

Vuonna 2015 minä halusin epätoivoisesti apua selkäkipuun, mutta en enää tiennyt, mitä voisin tehdä päästäkseni eroon kivusta. Mikään, mitä kokeilin selkäni kuntouttamiseen ei auttanut kipuun, vaikka olen ollut fysioterapian ammattilainen jo vuodesta 1992 alkaen ja olin kokeillut kaikkea! Olin fysioterapeutti ja kokeilin kaikkia perinteisiä fysioterapian oppeja selkäni kuntouttamiseen, mutta en saanut apua niistä. Toimin myös pilatesohjaajana ja harrastin pilatesta aktiivisesti, mutta siitäkään en saanut apua selkäkipuuni. Aivan päinvastoin! Pilates pahensi oireitani ja selkäkipu paheni. Olin hämmentynyt ja mieli oli maassa.

Tunsin harmistusta siitä, että olen fysioterapian ammattilainen, mutta en saa omaa selkääni kuntoon. Olin uupunut elämään selkäkivun kanssa ja pelkäämään oireitani. Halusin apua selkäkipuuni, mutten enää tiennyt, mitä tehdä! Olin jo lähes luovuttanut selkäni suhteen, kun elämäni muuttui vihdoin. Onnekseni vuonna 2016 pääsin tutustumaan selän kuntouttamiseen CFT-fysioterapian opeilla. CFT – eli kognitiivisfunktionaalinen fysioterapia muutti elämäni! Opiskelin 2016 CFT-fysioterapeutiksi ja nyt olen elänyt jo kuusi vuotta ilman selkäkipua! Voin taas käyttää selkääni pelkäämättä kipua ja tehdä vapaasti asioita, joita rakastan. 

Haluan antaa sinulle mahdollisuuden saada apua selkäkipuun samoilla opeilla, jotka mullistivat oman elämäni. Sain oman selkäni kuntoutettua täysin CFT-fysioterapian metodeilla. Nyt olen auttanut jo tuhansia ihmisiä löytämään kivuttoman tien elämäänsä. 

Oletko sinäkin kärsinyt selkäkivusta jo pitkään? Ehkä useita vuosia jopa? Olet ehkä jo kokeillut erilaisia jumppaliikkeitä, joogannut, harrastanut pilatesta, treenannut keskivartalon lihaksia vahvistaaksesi niitä, käynyt hierojalla säännöllisesti, syönyt kipulääkkeitä, saanut erilaisia injektioita tai jopa ollut selkäleikkauksessa? Tuntuuko sinusta, että olet jo tehnyt kaiken voitavasi päästäksesi eroon selkäkivusta, mutta et ole saanut mistään tuloksellista pysyvää apua selkäkipuun?

Haluatko vapauttaa selkäsi kivusta ja jännityksestä pysyvästi?

Oletko kyllästynyt siihen, että mikään, mitä tähän mennessä olet kokeillut, ei ole tuonut toivomiasi tuloksia? Olet ehkä saanut selkäsi hetkellisesti parempaan kuntoon ja kipu on hellittänyt hetkeksi joidenkin kokeilemiesi keinojen ansiosta, mutta kipu palaa aina ennemmin tai myöhemmin?

Millaista elämäsi olisi, jos saisit apua selkäkipuun siten, että selkäsi kuntoutuu aidosti? Miltä sinusta tuntuisi, jos sinun ei enää tarvitse elää elämääsi rajoittavan ja tuskallisen selkäkivun kanssa? 

Kuulostaako tämä liian hyvältä ollakseen totta? Usko tai älä, mutta maailmanlaajuisesti tuhannet pitkäaikaisesta elämää rajoittavasta selkäkivusta kärsineet ovat saaneet selkänsä kuntoon CFT-fysioterapian metodeilla. Olen itsekin yksi heistä! Tiedän oman kokemukseni- ja ammatillisen osaamiseni ansiosta, että kipuasi voidaan lievittää pysyvästi ja saatat parhaassa tapauksessa saada selkäsi kuntoutettua täysin.

Älä anna vanhentuneiden uskomusten pilata mahdollisuuttasi kivuttomaan elämään!

Selkäkipuun, kuten terveyteen ylipäätään, liittyy paljon vanhentuneita uskomuksia – nykytiedon valossa jopa haitallisia uskomuksia ja ajatusmalleja. Selkäkipu ei parane keskivartalon treenaamisella parempaan kuntoon, koska pitkäaikainen krooninen selkäkipu ei johdu siitä, että sinulla olisi heikot keskivartalon lihakset tai siitä, että sinulla on liikakiloja ja huono kunto! Krooninen selkäkipu ei useimmiten ylipäätään johdu ainoastaan fysiologisista syistä. Tämän vuoksi kroonista selkäkipua ei useimmiten saada kuntoutettua ainoastaan fyysisillä kuntoutustoimilla, vaan ihminen on huomioitava kokonaisuutena pitkäaikaisen kivun kuntoutuksessa!

 Krooninen selkäkipu ei myöskään välttämättä johdu siitä, että sinulta on löydetty kuvantamalla spondyloosi, välilevyn rappeuma, listeesi tai selän yliliikkuvuus. 

Nämä saattavat joillain ihmisillä olla yhteydessä selkäkipuun, mutta osalla henkilöistä, joilla nämä todetaan, ei välttämättä ole lainkaan selkäkipua. Vaikka sinulla olisi jokin näistä diagnooseista ja kärsit tuskallisesta selkäkivusta, eivät nämä diagnoosit tarkoita sitä, että sinun on vain kestettävä kipua loppuelämäsi. Voit näistä diagnooseista huolimatta saada apua selkäkipuun! 

Sydäntäni särkee se, että kohtaan työssäni selkäkivun asiantuntijana ja CFT-koulutuksen saaneena fysioterapeuttina ihmisiä, jotka uskovat, etteivät voi saada selkäänsä parempaan kuntoon. Uusin tutkimustieto CFT-fysioterapiasta selkäkivun kuntoutuksessa antaa vahvaa näyttöä siitä, että yli 90% pitkäaikaisesta selkäkivusta kärsineitä ihmisistä on saanut selkänsä pysyvästi parempaan kuntoon CFT-fysioterapian avulla. 

Oletko kyllästynyt hoitamaan selkäkipuasi toimimattomilla metodeilla?

Olisiko nyt sinun aikasi kokea, miltä tuntuu saada kokonaisvaltaista apua selkäkipuun? Onko sinun aika vihdoin saada selällesi kuntoutusta, joka perustuu tutkittuun tietoon ja todistetusti toimiviin ohjeisiin? Jo tuhannet ovat löytäneet avullani kivuttomamman elämän! Olen fysioterapeutti jo yli 30 – vuoden kokemuksella ja olen erikoistunut selkäkivun hoitoon. Minulla on myös vahva omakohtainen kokemus pitkäaikaisesta ja erittäin tuskallisesta selkäkivusta, jonka lopulta onnistuin kuntouttamaan juuri CFT-fysioterapian avulla. Nyt sinulla on mahdollisuus saada kaikki 30-vuoden uralla omaksumani oppi ja tieto avuksi oman selkäsi kuntoutukseen!

Opit kurssillani harjoituksia- ja saat vinkkejä, joiden avulla saat lievitettyä selkäkipua nopeasti. Opit luottamaan selkääsi uudelleen ja saat tutkittua tietoa kivusta, kivun kokemisesta ja ymmärrystä siitä, mistä selkäkipu todella johtuu.

Opeillani, jotka perustuvat tutkitusti tulokselliseen CFT-fysioterapiaan, saat nopean avun selän kipuoireisiin. Saat noudattamalla kurssin ohjeita tuloksia, jotka pysyvät läpi elämän. Tämä kurssi ei ole ainoastaan erilaisten jumppaliikkeiden sarja vaan syvällinen ja kipua helpottava oppimisprosessi!  Saat askel askeleelta etenevät ohjeet ja selkeät harjoitteet, joita noudattamalla saat jo pitkään kaipaamasi kokemuksen rennosta ja kivuttomasta selästä.

Sinä voit saada kivuttoman selän, vaikka kipu olisi vaivannut sinua jo kauan. Sinä pystyt siihen ja minä autan sinua! Tämä verkkokurssi auttanut jo lukuisia ihmisiä eroon selkäkivusta.
Katso, mitä he sanovat kurssilla saamastaan ohjauksesta:


Tule mukaan ja vapauta selkäsi kivusta ja jännityksestä 30-päivässä vain 99,50 eurolla. Paljonko olet jo elämäsi aikana sijoittanut rahaa selkäsi kuntoutukseen, saamatta pysyviä pitkävaikutteisia tuloksia? Sinulla ei ole mitään hävittävää, jos kokeilet vapauttaa selkäsi kivusta ja jännityksestä CFT-fysioterapian avulla!

Lupaan sinulle, että saat kurssilla aidosti toimivat keinot selkäsi kuntoutukseen. Nämä ohjeet ovat auttaneet tuhansia ihmisiä eroon kivusta! Mikäli et saa ohjeillani rentoa ja kivutonta selkää, palautan kurssimaksun sinulle kokonaisuudessaan, sillä kursseillani on 100% tyytyväisyystakuu.

Haluatko sinä tuloksellista apua selkäkipuun?

Haluatko eroon selän kivusta ja jännityksestä?


Haluatko apua selkäkipuusi henkilökohtaisilla ohjeilla ja juuri sinulle räätälöidyt metodit selkäsi kuntoutukseen?
Lanseeraan myyntiin ensimmäistä kertaa Vapauta selkäsi kivusta ja jännityksestä Premium kurssin,
jolle otan kuusi asiakasta henkilökohtaiseen ohjaukseeni!

Haluatko sinä olla yksi heistä?

Huomaa että Premium-kurssi on tällä erää myynnissä vain 1.12.2023 saakka, joten toimi nopeasti!